Administrare Servere


Suport si administrare servere


Serviciile de "Suport si administrare servere" ofera companiilor o gama extinsa de servicii IT si solutii pentru administrarea serverelor, proiecte complexe de migrari servere de e-mail sau implementarea unor solutii de securitate. Cu ajutorul unei echipe specializata in networking, cu peste 60 de certificari, clientii beneficiaza de performanta maxima a serverelor din companie si functionarea optima a sistemelor critice pentru derularea afacerii.

Sistemele si aplicatiile performante au un impact direct in cresterea business-ului si dezvoltarea generala a acestuia. Evaluarile de retea si analizele amanuntite realizate periodic de specialistii nostri au rolul de a identifica amenintarile de securitate, slaba performanta a sistemelor sau potentialele intreruperi in activitate.


Printr-un sistem de monitorizare activa a serverelor din companie, care genereaza in mod automat alarme, sunt detectate si eliminate toate problemele de networking inainte de a avea un impact negativ in operatiunile zilnice. In functie de nevoile companiilor, acestea pot beneficia de suport IT extins pentru instalarea, configurarea si administrarea serverelor, solutii de securitate pentru e-mail, implementare solutii in Cloud, Backup, planuri de Business Continuity si Disaster Recovery.


Servicii IT interventii

Interventii IT on site

Beneficiile clientilor:

  • Reducerea intreruperilor in companie, prin monitorizarea serverelor si a echipamentelor IT, 24/7
  • Implementarea cu succes a solutiilor pentru cresterea performantei generale
  • Administrare baze de date de tipul ERP/CRP si management eficient al resurselor companiei
  • Control asupra SLA-ului agreat initial si rezolvarea inciddentelor in cel mai scurt timp
  • Implementare solutii Microsoft, cu ajutorul unei echipe cu multiple certificari Microsoft
  • Realizarea unui plan de intretinere periodic si solutii de asigurare a continuitatii afacerii

Solicita oferta IT personalizata