Network Operation Center

Suport IT fara somn pentru sistemele si aplicatiile care functioneaza 24x7! Ne-am organizat sa gestionam orice incident sau alarma care poate afecta performata si disponibilitatea email-ului sau aplicatiilor tale de business.

Suntem peste 20 de specialisti IT de N.O.C.

Echipa de monitorizarea este conectata si disponibila 24x7 iar principala lor preocupare este ca totul sa functioneze atunci cand vrei sa-ti verifici email-ul chiar sau rapoartele aplicatiei chiar si in weekend. Echipa de peste 20 de specialisti previn si rezolva avarii atat pentru tehnologii cunoscute de ani: Linux, Microsoft, Fortinet, Cisco cat si pentru cele mai noi tehnologii: MS Azure, Aws Cloud. Molecule Testing, Dynatrace, Snort, Podman, Kubernetes.

Fiind organizati multi level suport, suntem pregatiti sa te sustinem cu:

  • Serviciu de monitorizare 24x7 si escaladare catre departamentul tau intern de specialist sau furnizori terti:comunicatii, aplicatii, etc;
  • Serviciul de support Level 2 si Level 3 prin intermediul unei echipe dedicate pentru tehnologii care necesita un nivel foarte ridicat de specializare pe care nu se justifica sa le ai intern;
  • Interventii onsite la cerere, oriunde, in Romania pentru rezolvarea situatiilor aparute prin garantarea timpilor de preluare, interventie si rezolvare;
  • Serviciu de suport IT complet disponibil 24x7 atat pentru preventie cat si pentru rezolvarea si implementrea de functionalitati necesare.

Ce spun clientii

N.O.C

Danone

„De ce îmi place ClassIT? Pentru că e ca o femeie frumoasă și vrei să colaborezi cu ea. E ca un bărbat puternic pe care dorești să fie în preajma ta și să te ajute. E ca un copil ce gândește dincolo de bariere, găsind soluții inedite pentru problemele și proiectele tale...”

Aims

„ClassIT ne amintește de un citat: ”Challenges are what make life interesting; overcoming them is what makes it meaningful”. Admitem la voi atitudinea de ”Yes, we can!” și echilibrul de a imprima felul acesta de a gândi și oamenilor cu care interacționezi.”

Coca-Cola

„Compania pe care ne-am bazat cu încredere. Termenele propuse și rezultatele au fost pe măsura așteptărilor noastre. ClassIT se găsește pe lista de selecție pentru viitoarele colaborări. Recomandăm ClassIT pentru devotamentul cu care se implică în proiecte.”