IT Consulting

Descoperim ce ar fi potrivit pentru afacerea ta si oferim recomandari IT sanatoase! Serviciu oferit de consultanții IT este livrat conform standardelor agreate iar recomandarile facute fac ca tehnologia sa fie un diferentiator in industria ta.

Suntem peste 10 consultanti IT

Echipa de consultanti IT alege cu grija solutiile IT, luand in considerare: performanta unui sistem, usurinta in utilizare, eficienta costurilor investite pentru a multumi atat pe angajati cat si pe echipa de management/investitori.

  • ITIL
  • CompTIA Consulting
  • Cursuri deleadership, business management
  • Cursuri de excelență în livrare de servicii

Ce spun clientii

IT Consulting

Leo Burnett

„De ce îmi place ClassIT? Pentru că e ca o femeie frumoasă și vrei să colaborezi cu ea. E ca un bărbat puternic pe care dorești să fie în preajma ta și să te ajute. E ca un copil ce gândește dincolo de bariere, găsind soluții inedite pentru problemele și proiectele tale...”

Propaganda

„ClassIT ne amintește de un citat: ”Challenges are what make life interesting; overcoming them is what makes it meaningful”. Admitem la voi atitudinea de ”Yes, we can!” și echilibrul de a imprima felul acesta de a gândi și oamenilor cu care interacționezi.”

Policolor

„Compania pe care ne-am bazat cu încredere. Termenele propuse și rezultatele au fost pe măsura așteptărilor noastre. ClassIT se găsește pe lista de selecție pentru viitoarele colaborări. Recomandăm ClassIT pentru devotamentul cu care se implică în proiecte.”